BJJ børnehold: Tidlig vinterferie, prisstigning samt børnenes sort bælte klub

BEMÆRK at vores børnehold holder tidlig vinterferie, så vi holder lukket fra d. torsdag d. 5 til torsdag d. 12 februar.  Vi er tilbage igen søndag d. 15 februar kl. 10.00-11.00, hvor det også er fastelavn, og derfor er alle børn velkomne, til at møde op til træning i udklædning, og starte dagen med lidt sund og positiv træning, inden der skal ringes dørklokker og spise fastelavnsboller. Så vær opmærksom på, at vi har lukket fra torsdag d. 5 til torsdag d. 12.

Derudover tilføjer vi fra 1 marts vores sort bælte klub til børn, hvor der vi være større fokus på konkurrence træning og hårdere fysisk samt mental træning. Planen er at de børn der har passet deres træning, vil få lov at kæmpe i marts måned til Danish Open I BJJ. Det kræver man har trænet fokuseret, passet sin skole, laver sine lektier og selvfølgelig at vi har forældrenes samtykke. 

Så pr. 1 marts starter vi ud med vores sort bælte klub, hvilket vil være om tirsdagen fra kl. 17.00-18.00, det betyder vi rykker vores normale børnehold om tirsdagen til kl. 16.00-17.00. 

Første sort bælte klub for børn bliver Tirsdag d. 3 marts, og derefter ser vores skema for børneholdet således ud. Husk at det først er fra marts måned, at vi starter med dette skema. 

Tirsdag
16.00-17.00 - BJJ Børnehold (4-14 år)
17.00-18.00 - Sort bælte klub for børn (Invitation kræves)

Torsdag
16.00-17.00 - BJJ Børnehold (4-14 år)

Søndag
10.00-11.00 - BJJ Børnehold (4-14 år)

Vi hæver også kontingentet for børneholdet med 70 kr, så fra d. 1 marts koster det 270 kr om måneden. Stigningen vi ske helt automatisk.

Vi vil i marts måned også afholde vores første Gradueringsdag, hvor de elever der har passet deres træning, har mulighed for at modtaget det hvid/grå bælte. Derudover vil vi også afholde "Tag en ven med" dag, hvor alle har mulighed for at tage deres venner med, og der vil være præmier på højkant. 

Jeg vil også benytte lejligheden til at sige tak, til alle der mødte op til vores juleafslutning i december måned, og gjorde jeres til, at det blev en sjov og positiv dag, hvor alle vores elever, fik mulighed for at vise deres teknikker til deres forældre, og samtidig give dem en lille instruktion, i en af vores vigtigste teknikker, nemlig den vi kalder "Upa". Jeg har linket et par billeder fra vores juleafslutning længere nede.

 

Her bliver der uddelt "streger / striper" til de elever der har gjort sig fortjent til det, i dette tilfælde har vi Mathias og Hugo, der for en streg på deres hvide bælte.

BJJ Juleafslutning 172

Mohamed viser hvordan man laver et "Headlock escape / forsvar mod hovedlås"

BJJ Juleafslutning 113

Yunus viser hvordan man laver "Crazy Horse"

BJJ Juleafslutning 1

Her et gruppebillede med vores voksen og børnehold.

BJJ Juleafslutning gruppebillede

 

Endnu en gang tak for en rigtig god dag, og til alle vores medlemder på både voksen og børneholdet, der alle er med til, at gøre vores Brasiliansk Jiu-Jitsu til noget positivt :-)

Vi ses på måtten hos fightworld!

Mvh
Michael Maarup Pedersen

Nyheder og Events


Nyhed
søndag Den 07 februar 2016

Brasiliansk Jiu-Jitsu børne holdet holder vinterferie i uge 6

Ingen BJJ børne hold uge 6

Nyhed
søndag Den 06 december 2015

Juleafslutning og nye bælter på BJJ holdene

Brasiliansk Jiu-Jitsu juleafslutning og graduering

Nyhed
torsdag Den 12 november 2015

BJJ børne og voksenhold til Swedish Open BJJ 2015

Swedish Open Brazilian Jiu-Jitsu 2015

Se alle nyheder


Dagens Holdtræning


søndag Den 24 juni 2018
12:00 - 13:30Brasiliansk Jiu-Jitsu - NO GI (alle niveauer)

Se hele ugen program