BRASILIANSK JIU-JITSU - SELVFORSVAR

 

Brasiliansk jiu jitsu er en kampsport der primært foregår på gulvet. I stedet for at bruge slag eller spark til at overvinde sin modstander, bruges greb og ledlåse til at kontrollere ham. Brasiliansk jiu jitsu er af den grund særligt egnet som selvforsvars teknik for folk der står overfor en modstander der er større en dem selv, uanset om det er unge, gamle, kvinder eller mænd.

På selvforsvars holdet anvendes de fundamentale teknikker fra brasiliansk jiu jitsu, som giver dig evnen til at forsvare dig imod slag og andre angreb imod dig, når du ligger på jorden. Du trænes desuden i nedtagning af din modstander, så du selv kan vælge mellem at få kontrollen på jorden eller komme væk.

 

IMG 20190227 192336

 

Gennem undervisningen vil du blive komfortabel med at have en modstander tæt på, så du i en reel forsvarssituation undgår at lukke mentalt ned, og i stedet kan bevare fokus og aktivt kontrollere kampen. Det overordnede mål i træningen er altid enten at skabe afstand til modstanderen (og derved mulighed for at komme væk), eller at komme så tæt på modstanderen, at de ikke har mulighed for at bruge slag og spark til at skade dig.

Vi træner hvordan man trin for trin kommer fra en dårlig position til en mere sikker position, så man enten kan vente og kalde på hjælp, eller forlade kampen sikkert.

Nyheder og Events


Nyhed
torsdag Den 04 april 2019

Alle nyheder

Alle nyheder kan findes på vores facebook side

Se alle nyheder


Dagens Holdtræning


fredag Den 18 september 2020
17:00 - 18:25Sparring for alle - Thaiboksning

Se hele ugen program