BRASILIANSK JIU-JITSU

Hos FightWorld er vi stolte af at kunne tilbyde Brasiliansk Jiu-Jitsu træning, med en af Danmarks bedste og mest erfarne undervisere, Michael Maarup Pedersen. Michael har rejst hele verden rundt, i hans søgen efter at perfektionere hans Jiu-Jitsu teknikker, og har bl.a. trænet hos det berømte Gracie Academy i Torrance, Californien, med Rener og Ryron Gracie. Han har trænet med Saulo og Xande Ribeiro hos Jiu-Jitsu University i San Diego, Californien. Caio Terra i San Jose, Californien, og Gui og Rafael Mendes i Costa Mesa, Los Angeles, Californien. Derudover har han besøgt Brasilien to gange og trænet ved det legendariske Gracie Barra Academy i Barra De Tijuca, Rio De Janiero, Brasilien, og hos Sergio "Bolao" Souza ved Copacabana, Rio De Janeiro, Brasilien.  

BJJ Juleafslutning gruppebillede

Michael Maarup Pedersen er sort bælte i Brasiliansk Jiu-Jitsu og træner til dagligt hos ArteSuave/Checkmat på nørrebro. Michael er en af Danmarks mest erfarne instruktøre med 11 års erfaring og samtidig en af de mest aktive konkurrence kæmpere. Han har bl.a. vundet guld til European Championship Gi og sølv til European Championship No-Gi, Swedish Open BJJ, Nordic Open BJJ, Danish Open BJJ, Stockholm Open BJJ, London Internatinal Open IBJJF, Rom International IBBJF & Las Vegas Open IBJJF.

 

Brasiliansk Jiu-Jitsu træning for alle

Vi tilbyder Brasiliansk Jiu-Jitsu til alle fra 13år og opefter som kan være med på vores begynderhold, der kører tirsdag, torsdag. 

Kontakt os i klubben eller her på hjemmesiden, hvis du er interesseret i at høre mere om vores Brasiliansk Jiu-Jitsu hold, så kom endelig ned i klubben, og tag en snak med vores ernergiske og passioneret sort bælte instruktør Michael Maarup Pedersen.

Nyheder og Events


Nyhed
søndag Den 07 februar 2016

Brasiliansk Jiu-Jitsu børne holdet holder vinterferie i uge 6

Ingen BJJ børne hold uge 6

Nyhed
søndag Den 06 december 2015

Juleafslutning og nye bælter på BJJ holdene

Brasiliansk Jiu-Jitsu juleafslutning og graduering

Nyhed
torsdag Den 12 november 2015

BJJ børne og voksenhold til Swedish Open BJJ 2015

Swedish Open Brazilian Jiu-Jitsu 2015

Se alle nyheder


Dagens Holdtræning


søndag Den 24 juni 2018
12:00 - 13:30Brasiliansk Jiu-Jitsu - NO GI (alle niveauer)

Se hele ugen program