Holdbeskrivelser

Brasiliansk Jiu-Jitsu

Hos FightWorld er vi stolte af at kunne tilbyde Brasiliansk Jiu-Jitsu, med en af Danmarks bedste og mest erfarne undervisere, Michael Maarup Pedersen. Michael erhar rejst hele verden rundt, i hans søgen efter at perfektionere hans Jiu-Jitsu teknikker, og har bl.a. trænet hos det berømte Gracie Academy i Torrance, Californien, med Rener og Ryron Gracie. Han har trænet med Saulo og Xande Ribeiro hos Jiu-Jitsu University i San Diego, Californien. Derudover har han besøgt Brasilien to gange og trænet ved det legendariske Gracie Barra Academy i Barra De Tijuca, Rio De Janiero, Brasilien, og hos Sergio "Bolao" Souza ved Copacabana, Rio De Janeiro, Brasilien. Derudover 

Michael Maarup Pedersen er sort bælte i Brasiliansk Jiu-Jitsu og træner til dagligt hos ArteSuave/Checkmat på nørrebro. Michael er en af Danmarks mest erfarne instruktøre med 11 års erfaring og samtidig en af de mest aktive konkurrence kæmpere. Han har bl.a. vundet guld til European Championship Gi og sølv til European Championship No-Gi, Swedish Open BJJ, Nordic Open BJJ, Danish Open BJJ, Stockholm Open BJJ, London Internatinal Open IBJJF, Rom International IBBJF & Las Vegas Open IBJJF.

Vi tilbyder Brasiliansk Jiu-Jitsu til børn mellem 5-7 år og juniorer mellem 8-13 år. Derudover kan alle over 14 år være med på vores begynderhold, der kører tirsdag, torsdag og søndag. 

Kontakt os i klubben eller her på hjemmesiden, hvis du er interesseret i at høre mere om vores Brasiliansk Jiu-Jitsu hold, så kom endelig ned i klubben, og tag en snak med vores ernergiske og passioneret sort bælte instruktør Michael Maarup Pedersen.

 

fitness - begynderhold

Alle kan møde op til træning på dette hold. Både mænd og kvinder, store som små.

På dette hold ligges der vægt på kondition og styrkeøvelser indenfor thaiboksning. Det er en time med høj intensitet, som er den hurtigste vej til gode resultater i form af bedre kondition, højere forbrænding og øget styrke.

Træningen vil for det meste bestå af en opvarmning med sjipning, løb og øvelser kendt fra crossfit, serier med slag og sparkekombinationer og forskellige styrke øvelser.

Der benyttes sandsække, plethandsker, sparkepuder, kettlebells, sjippetorve og vægtstænger.

Træningen er for dig som gerne vil komme bedre i form på en sjov og anderledes måde. Og dig som gerne vil lærer den rigtige teknik og blive fortrolig med øvelserne i thaiboksning.

 

Børnehold

Alder: fra 5 til 12 år. Piger og drenge.

Dette hold er særligt tilrettelagt til børnene. Holdet henvender sig både til børn der gerne vil brænde noget krudt af på en sjov og anderledes måde, men også til de børn der er interesseret i at lærer kampsport allerede fra en tidlig alder.

Undervisningen er en blanding af leg, konkurrencer og teknikker med slag og spark fra thaiboksningen.

 

Juniorhold

Alder: fra 13 til 18 år. Piger og drenge

Dette hold er tilrettelagt til juniorer på alle niveauer.
Der bliver lagt høj vægt på teknikker inden for thaiboksning. Der bliver trænet både kondition og styrkeøvelser.

Træningen bliver tilrettelagt så alle bliver udfordret.


Øvet hold

Det skal godkendes af en træner, inden man må træne på dette hold.

Dette hold har styr på grundteknikkerne i thaiboksning. Der vil blive øvet nogle mere avancerede serier med slag og spark.

Derudover vil der blive undervist i clinch.

Teknikkerne vil blive finpudset og gøres klar til at bruge i sparring. Der vil også blive undervidst i sparring, på et niveau hvor alle vil kunne følge med. Det øvede hold vil forberede en til at komme på kampholdet.

 

Kamphold

Det skal godkendes af en træner, inden man må træne på dette hold.

Dette hold er kun for kæmpere.

Træningen bliver tilrettelagt til hver enkelt, så den passer til kæmperens stil, vægt og erfaring.

Sparring - for alle

Er for alle den der har lyst til at sparre, det kræver dog at du har dit eget udstyr, og at du deltager i hele træningen.

 

Nyheder og Events


Nyhed
søndag Den 07 februar 2016

Brasiliansk Jiu-Jitsu børne holdet holder vinterferie i uge 6

Ingen BJJ børne hold uge 6

Nyhed
søndag Den 06 december 2015

Juleafslutning og nye bælter på BJJ holdene

Brasiliansk Jiu-Jitsu juleafslutning og graduering

Nyhed
torsdag Den 12 november 2015

BJJ børne og voksenhold til Swedish Open BJJ 2015

Swedish Open Brazilian Jiu-Jitsu 2015

Se alle nyheder


Dagens Holdtræning


fredag Den 24 november 2017
16:00 - 17:00Denne træning er aflyst - Juniorholdet træner sammen med begynderholdet
17:00 - 18:30Thaiboksning - Sparring for alle

Se hele ugen program